Joi, Septembrie 14, 2006, 11:53 AM 

Blowjob la sala de fitness
     media: 4.25 din 12 voturi

Ziarul National a facut urmatorul sondaj in randul vedetelor autohtone...
"Pentru tonifierea muschilor gatului, ati folosit blowjob la sala de fitness?"

1.Andreea Banica-blondy
"Am doar 25 de ani, nu am nevoie"
"N-am auzit de blowjob, n-am folosit niciodata. Deocamdata sunt tanara, nu am nevoie. Poate pe la 30-35 de ani..."

2.Betty-Etnic
"Auzisem eu ca se lucreaza cumva si muschii astia..."
"Auzisem eu ca se lucreaza cumva si muschii astia, dar nu stiam ca se cheama blowjob"

3.Madalina Manole
"Eu lucrez doar cu greutati mici"
"Am bicicleta acasa si un stepper. Nu ma intereseaza blowjob"

4.Raluca-Bambi
"Daca o sa incerc si o sa imi placa...."
"Acum nu am timp, sunt in sesiune. De blowjob nu am auzit, dar daca o sa imi placa o sa il folosesc cu siguranta"

5.Laura Andresan
"Zonele unde am eu nevoie sunt fundul si abdomenul"

6.Ana Maria - Demmo
"Nu stiu cu ce se manaca..."
"Nu stiu ce e blowjob, dar imi suna a farsa.Ceva in genul: hai sa vedem care-i cea mai proasta vedeta"

Joi, Septembrie 14, 2006, 11:50 AM 

Sa moara si capra (cainele) vecinului :)
     media: 3.83 din 6 voturi

Luni, Septembrie 11, 2006, 02:07 PM 

International Bikini 2006
     media: 4.22 din 9 voturi

Duminica, Septembrie 10, 2006, 10:07 PM 

Hackerii “trag' la instituţiile publice
     media: 3.20 din 5 voturi

Paginile de internet ale diferitelor publicatii si institutii publice par din ce în ce mai atractive pentru hackeri.Recent pagina de internet a ziarului “Tricolorul” înfiintat de Vadim Tudor a fost atacatã de hackeri. În locul conþinutului obisnuit, a apãrut o pozã cu solista de origine canadianã Avril Lavigne, dar si mesaje postate de “pirati”& “Stop the War!!!!!!!!!!!” si “Hero was here”.Site-urile institutiilor publice sparte

Cazul nu este deloc unul singular, întrucât sunt cunoscute numeroase alte astfel de incidente care s-au petrecut în “curtea” unor institutii publice. Unul dintre site-urile sparte a fost cel a Ministerului Finanþelor, care a afisat pentru o perioadã noile “reglementãri” împuse de hackeri. Printre acestea se numãrau introducerea taxei pe prostie, schimbarea sistemului de impozitare, prin cotizarea la stat cu un anumit numãr de lãzi de bere lunar, scutirea de la taxe a anumitor categorii sociale si a anumitor produse “indispensabile”, precum alcoolul sau tutunul. O altã mãsurã luatã de “noii conducãtori” privea modificarea salarizãrii în unele institutii& “Ministerului de Interne (Gaborilor) i se vor retrage toate fondurile si i se va interzice sã mai amendeze populatia. Aceeasi mãsurã va fi aplicatã si Ministerului Învãtãmântului, profesorilor interzicându-le intrarea în scoalã pentru a nu deranja elevii”, se arãta pe pagina de start a Ministerului Finanþelor. Site-ul Inspectoratului de Politie Judeteanã Timis a fost atacat si el de hackeri. De data aceasta nu pentru a introduce “noi reglementãri”, ci pentru a sterge baza de date privind infractorii, urmãriti local si general de politisti si informatiile referitoare la masinile furate. Prejudiciul a fost cauzat de un tânãr din Bucuresti si s-a ridicat la suma de 10 mii de dolari.

Nici site-ul televiziunii nationale publice nu a scãpat de mâna “anti-fanilor”. Pentru a salva aparentele, la putin timp dupã incident, administratorii site-ului au afisat un mesaj prin care îsi cereau scuze pentru nefunctionalitatea acestuia"Din motive de securitate, site-ul TVR este nefunctional pentru o perioadã scurtã de timp."Hacker-ealã religioasã

O altã ispravã a piraþilor internetului a fost aceea de a face nefunctional site-ul www.nudaspaga.ro, administrat de fundatia Concept. Site-ul www.nudaspaga.ro face parte din campania NU DA SPAGA al cãrei scop este sã ducã la întelegerea si identificarea actelor de coruptie micã, sã reflecte efectele acesteia, sã conducã la o atitudine civicã de amendare si respingere din partea populaþiei. Nici site-ul Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor din România (OAMMR) nu a scãpat de hackeri, cel care l-a spart lansând amenintãri de naturã religioasã. Mesajul& “Respectati-l pe profetul nostru Mahomed sau veti vedea adevãrata furie musulmanã”.Spargeri si peste hotare

Nu doar site-urile institutiilor publice din România sunt atacate de hackeri. si la case mai mari au loc astfel de incidente.

Tot recent pe site-ul guvernului german a apãrut o stire, care anunta demisia cancelarului german Angela Merkel. Lucru care i-a speriat pe nemti, dar care s-a dovedit a fi doar o alarmã falsã, lansatã pe site de hackeri. Totodatã, conform unei publicatii germane, pe site ar fi apãrut în ultimul timp tot felul de mesaje false, de la retragerea mãririi TVA, pânã la alegerea unui nou cancelar.
Sursa : BZA

Duminica, Septembrie 10, 2006, 04:32 AM 

Florin Peste & Mr.Juve - Cine bate la fereastra mea :)
     media: 4.37 din 62 voturi

Vineri, Septembrie 8, 2006, 03:33 PM 

Atentie la mesajele sms!
     media: 3.40 din 5 voturi

Avertizare. Mai multe spitale din China au constatat o crestere a numarului pacientilor tineri care au suferit rani la nivelul degetelor, din cauza tastarii mesajelor sms in timpul vacantei de vara. Tinerii si copiii au ajuns la performante incredibile de viteza, incat isi fac rau fara sa se gandeasca.
Medicii i-au sfatuit pe parintii unei fete sa ii confiste telefonul pentru ca obisnuia sa tasteze atat de repede mesaje, incat a ajuns sa sufere de o afectiune la nivelul tendoanelor.
Industria telefoniei mobile este uriasa in China, care estimeaza o productie de 400 de milioane de telefoane in acest an, jumatate din industria mondiala.

Vineri, Septembrie 8, 2006, 02:58 PM 

Bancul Zilei
     media: 5.00 din 4 voturi

Electricianul spitalului intră la Reanimare şi le spune bolnavilor cu masca de oxigen pe faţă:
- Băieţi, luaţi o gură mare de aer că tre' să schimb nişte siguranţe...

Vineri, Septembrie 8, 2006, 12:15 AM 

Ultima moda in materie de tricouri
     media: 5.00 din 5 voturi

Joi, Septembrie 7, 2006, 11:35 PM 

Dictionar de teremeni
     media: 5.00 din 1 vot

Vezi o tipa superba la o petrecere. Te duci la ea si ii spui: "Sunt foarte bun la pat".

Asta e MARKETING.

Vezi o tipa superba la o petrecere. Unul din prietenii tai se duce la ea si, arãtând spre tine, ii spune: "Este foarte bun la pat".

Asta e ADVERTISING.

Vezi o tipa superba la o petrecere. Te duci la ea si-i ceri numãrul de telefon. A doua zi o suni si ii spui: "Sunt foarte bun la pat".

Asta e TELEMARKETING.


Vezi o tipa superba la o petrecere. Te ridici si iti aranjezi cravata. Te îndrepti spre ea si ii torni o bãuturã. Spui: "Imi dai voie?" si te
apleci usor sa-i aranjezi breteaua de la rochie, lipindu-ti pieptul de spatele ei.
Apoi o privesti dulce si spui: "Apropos, sunt foarte bun la pat".

Asta e PUBLIC RELATIONS.


Vezi o tipa superba la o petrecere. Se ridica, vine la tine si-ti spune:

"Am auzit ca esti foarte bun in pat".


Asta e BRAND RECOGNITION.


Vezi o tipa superba la o petrecere. O convingi sa mearga acasa cu unul dintre cei mai buni prieteni ai tai.

Asta e SALES REPRESENTATIVE.


Tipul nu se descurca singur, si te suna sa mergi si tu la el acasa.

Asta este TECHNICAL SUPPORT.


Te indrepti spre o petrecere unde stii ca vor fi niste tipe superbe.Totusi, gandul ca in casele pe lângã care treci sunt o multime de alte tipe superbe pe care ai vrea sa le cunosti te innebuneste, asa ca te urci pe cel mai apropiat acoperis si strigi: "Sunt foarte bun la pat".

Asta e SPAM.

Joi, Septembrie 7, 2006, 11:14 AM 

F.U.C.K
     media: 4.60 din 5 voturi

In Anglia medievala era interzis pentru cupluri sa faca sex fara aprobarea regelui. Cand un cuplu vroia copii trebuia sa ceara o aprobare scrisa de la rege si primea o placa pe care o puneau in casa si scria "Fornication Under Consent of the King" (F.U.C.K.) De acolo vine acel cuvant.....

Miercuri, Septembrie 6, 2006, 06:45 PM 

Made in Romania :)
     media: 4.67 din 9 voturi

Marti, Septembrie 5, 2006, 09:11 PM 

Tigara interzisa la marginea peronului si in trenuri !
     media: 3.67 din 3 voturi

Fumatul va fi interzis incepind cu 1 septembrie pe toate trenurile de calatori, precum si in incinta garilor.

Fumatul nu va mai fi permis nici macar in vagoanele bar si restaurant. Masura anuntata ieri de conducerea societatii survine la patru ani de la emiterea Legii nr. 349/2002, care interzice fumatul in spatii inchise, cu anumite exceptii destul de neclar formulate de lege. Decizia are ca scop „realizarea unui transport feroviar nepoluant, sigur si cu un grad sporit de confort“ si a fost luata, potrivit informatiilor date de CFR Calatori, ca urmare a „sesizarilor calatorilor, recomandarilor Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si conform reglementarilor generale de transport pe calea ferata“.

Nasul in campanie

CFR Calatori va realiza o campanie de combatere a fumatului la nivelul intregii retele feroviare si va verifica respectarea legii. In trenuri si la casele de bilete vor exista avertismente afisate la loc vizibil, scrumierele vor fi demontate, instalatiile de sonorizare din trenuri si din gari vor instiinta calatorii asupra restrictiilor, iar pe biletele de tren va exista mesajul: „Fumatul, interzis in tren“.

Inspiratie europeana

„Masura e in concordanta cu directiva europea-na privitoare la combaterea fumatului. Caile ferate din Germania si din Austria ne-au informat si ele ca din septembrie vor interzice fumatul in vagoanele de clasa si restaurant. Pe toate caile cu care colaboram nu se mai fumeaza“, spune Adrian Vlaicu, director de marketing al companiei.

Potrivit unor oficiali din industria tutunului, masura este aplicata de anul trecut pe caile ferate din Franta, Italia Bulgaria si din acest an pe cele din Belgia, Spania, Germania, Austria. Acestia opineaza totusi ca legea romaneasca este neclara, preve-derile care interzic fumatul in spatii publice inchise batindu-se cap in cap cu cele care il permit in spatii special amenajate destinate fumatorilor. Sanctiunile prevazute de lege pentru nerespectarea ei sint amenda cuprinsa intre unu si cinci milioane de lei sau 20 de ore de munca in folosul comunitatii in cazul elevilor si studentilor.


Sursa: Cotidianul, 30 August 2006Cautare


Categorii

Tag Cloud

Ultimele insemnari

Linkuri

Video Manele

Muzica Indiana

Games, Videos and Pictures

Arhiva

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare